24 Haziran 2012 Pazar

Saçlar!

 

   Herkese merhaba! İlk baştan bu kadar zaman girmesini istemezdim araya fakat bir yakınımız kaybettiğimiz için bir kaç gündür evde bile oturamadım. Fakat şimdi buradayım. Yepyeni bir konu, yepyeni bir trend:
 Örgü Saçlar!




     Hem rahatlık hem şıklık bakımından at kuyruğundan sonra en çok sevdiğim model olan örgü bu aralar hem ünlüler hem de bizler tarafından çok revaçta!
    Bir çok farklı yapılışı ve kullanış şekli açısından da çok rahatlıkla kullandığımız örgü modeli için buyurun size bir kaç örnek!

     Yandan örerek arkadan topuz haline tutturulmuş modeller harika!


  Bunun dışında sağdan ve soldan küçük bir tutam alıp ördükten sonra arkadan tutturulmuş modelleri de çok şirin görünüyor. Rahatlık açısından da yandan örülmüş saç en ideali.


   Ünlülerin de sıklıkla kullandığı örgü modelini farklı şekillerde kullanmak bazen harikalar yaratabiliyor. Örneğin Blake Liveley'nin dağınık örgüsü çok çok güzel. Jessica Alba'nın topuzuna da küçücük örgü çok güzel bir hava katmış.

Bir başka trend olan örgü saçlar postumla sizlere tekrar veda ediyorum. Saçlarla ilgili postlarım devam edecek. Beklemede, ve sevgiyle kalın ! :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder