14 Eylül 2012 Cuma

Rengarenk Bilekler!

Uzzuuun bir aradan sonra herkese merhabaaa! Malum sınav temposundan hiç bir şeye zaman ayıramaz oldum. Fakat işte şimdi buradayıım ve size en favori aksesuarlarımdan biri olan renkli bileziklerden bahsedeceğiim.

Malum olduğu gibi bir lise öğrencisi olduğum için takıp takıştırıcak yerlere pek gitmişliğim olamıyor. Hayatım okulda geçiyor. Bu yüzden de gösterişli şeyleri ne takabilir durumdayım ne de sever durumdayım zaten. Fakat bu renkli bileklikler hem uygunluğu hem de şıklıkları bakımından en sevdiğim şeylerden oluverdiler!


En çok rengini ve modelini Kadıköy ve Taksim'de bulabileceğiniz bu şirin ve renkli bilekliklerin en güzel kısmı da suya karşı dayanıksızlık gibi bi durumun söz konusu olmaması sanırım! Her duşta, parfüm sıkarken vs. bozulmasın rengi gitmesin diye çıkarılan kolye bilezikler bir süre sonra herkesi usandırıyor ve hepimiz takmaktan vazgeçiyoruz. Bu derdin olmadığı bu bilekliklerin en güzel kısmı da bu olsa gerek!



Genelde saat takılan kola fazla abartılı görünmesin diye başka bir şey takmayız, fakat bu kombinler ne kadar da güzel olmuş! Siz de siyah bir saatle rengarenk bir kombin veya siyah-beyaz-lame veya dore renkli bileklikleri kombinleyerek şık bir görünüm yaratabilirsiniz!



Bu bilekliklerin hepsini bir arada takmak da başka bir güzellik katıyor sanki ! :)


Umarım bir sonraki görüşmemiz bu kadar uzun bir vakit almaz diyerek sizlere güzel bir haftasonu diliyorum!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder